Η “ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική” στο πλευρό της Νόρας Δράκου

Ο Νικόλαος Α. Μακρόπουλος και η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική  Χορηγός της Νόρας Δράκου, Διεθνούς κολυμβήτριας και Πρωταθλήτριας Ελλάδος καθώς και του Τμήματος Κολύμβησης του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.
Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και ο Πρόεδρός της, κ. Νικόλαος Α. Μακρόπουλος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά», ανέλαβαν την υποστήριξη της Διεθνούς κολυμβήτριας και Πρωταθλήτριας Ελλάδος Νόρας Δράκου καθώς και του Τμήματος Κολύμβησης του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στον οποίο ανήκει.

Ο κ. N. Μακρόπουλος έχοντας διατελέσει Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού ΑΟ, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έφορος στο μπάσκετ αλλά πάνω από όλα υποστηρικτής του Παναθηναϊκού, για άλλη μια φορά βρίσκεται κοντά του υποστηρίζοντας αντάξια μια υποσχόμενη αθλήτρια όπως είναι η Νόρα Δράκου.

Ο πατέρας του Αχιλλέας Μακρόπουλος, επίτιμος Πρόεδρος και στυλοβάτης του Παναθηναϊκού Α.Ο. του έμαθε να αγαπάει, να παλεύει και να αγωνίζεται για το αθλητικό ιδεώδες υποστηρίζοντας νέους αθλητές που με το ήθος και τη μαχητικότητά τους εκπροσωπούν επάξια τη χώρα μας.

Η Νόρα Δράκου μετράει ήδη δύο συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο το 2012 και στο Ρίο της Βραζιλίας το 2016, κατέχει τη 15η θέση στο ύπτιο και την 18η θέση στα 100μ ύπτιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών το 2017 ενώ ήταν 4η στα 50μ ύπτιο και 5η στα 50μ ελεύθερο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών το 2016.

Στόχος της αθλήτριας είναι να πιάσει, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020. Η Νόρα Δράκου βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και η προετοιμασία της έως τώρα πηγαίνει πολύ καλά. Η πρωταθλήτρια είναι αποφασισμένη να πετύχει το σκοπό της στη Νότια Κορέα και πέρα από το χρόνο για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να κυνηγήσει μία ακόμα διάκριση.

Η 26χρονη αθλήτρια συνδυάζει την κολύμβηση με τις σπουδές της στη Φιλολογία ενώ η επιμονή, η προσήλωση, η αυτοπειθαρχία και η μαχητικότητα είναι κάποια από τα δυνατά της χαρακτηριστικά τα οποία αποτελούν παράδειγμα για όλους.

Από την πλευρά της, η Νόρα Δράκου, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική για την απόφασή τους να αγκαλιάσουν την προσπάθειά της στον αθλητισμό, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στην οικογένεια της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική. Η υποστήριξη της είναι τεράστιο πλεονέκτημα για εμένα προσωπικά. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Νικόλαο Μακρόπουλο για τη στήριξη του και δεσμεύομαι να προσπαθήσω στο μέγιστο βαθμό».

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική θεωρεί τιμή και προνόμιο να υποστηρίζει αθλητές με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Νόρας ενώ της εύχεται αμέτρητες αγωνιστικές επιτυχίες με την υπόσχεση ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της.